7 ”all you can eat” étterem Budapesten

Azt, hogy a jó ízekből sosem elég, tudja számos budapesti étterem, azonban nem mind tudja teljesíteni a vendégek mennyiségbeli elvárásait. Megmutatjuk azokat az éttermeket, ahol mindamellett, hogy finomakat ehetünk, korlátlanul fogyaszthatunk.

Trófea Grill Étterem Budapest

Ha igazán jól szeretnénk lakni, akkor a Trófea Grill Étterem Budapest az egyik legjobb választás, ahová betérhetünk. Korlátlan étel- és italfogyasztással várnak az éttermeik bármelyikében, ahol ráadásul az autentikus magyar ételeket készítik el megfizethető áron. Az étteremben minden vendég megtalálja a kívánt ételeket és italokat.

Weboldal: https://www.trofea.hu/
Cím: Király utca 30-32

Fotó: Trófea Grill Étterem Budapest Facebook oldala

Bánfi Étterem

A svédasztalos étkezés magas szintét nyújtja a Bánfi Étterem, ahol minőségi és finom ételeket kóstolhatunk. A szokásos hétköznapi ebédet, de családi és céges összejöveteleket is szervezhetünk az étteremben, ugyanis 130 főig várnak minden vendéget az étterembe, ahol akár esküvők is tarthatók.

Facebook oldal: https://banfietterem.hu/
Cím: Cinkotai út 43-49

Fotó: Bánfi Étterem Facebook oldala

Itoshy

Budapest legnagyobb all you can eat éttermében igazán kiélvezhetjük az ételek fantasztikus ízét, ráadásul korlátlan mennyiségben. Nem kell attól tartanunk, hogy éhen maradunk, mert annyit ehetünk, amennyi csak jólesik. Sokféle ínyencségek kápráztatják el a vendégeket, ezért érdemes mindent megkóstolni.

Weboldal: http://www.itoshii.hu/ 
Cím: Teréz körút 50-57 

Fotó: Itoshi Facebook oldala

Campus Royal Restaurant

Ha igazán jót szeretnénk enni korlátlan mennyiségben és magas minőségben, a svédasztalos önkiszolgáló étteremben megtaláljuk minden számításunkat. Az étterem nem csak az ételek mennyiségben nyújtja a legtöbbet, de az ételek minőségben és a hangulat terén is a maximumot hozza. A bőségtálakat az étteremben és rendelésre is kérhetjük.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/RoyalNagyvaradTer
Cím: Üllői utca 119

Fotó: Campus Royal Étterem Facebook oldala

Rózsalugas Étterem

A svédasztalos étterem magyar ételekkel várja a finom ízek kedvelőit. Egy- és kétórás korlátlan fogyasztásból választhatunk akár egyedül, akár kisebb vagy nagyobb csoportban érkezünk. Összesen 100 vendégnek tudnak helyet biztosítani, így rendezvények és ünnepségek megtartására van lehetőség az étteremben úgy, hogy senki nem marad éhesen és visszavágyik oda.

Weboldal: http://www.rozsalugasetterem.hu/ 
Cím: Margit körút 60

Fotó: Rózsalugas Étterem Facebook oldala

Julian Étterem

Ha szuper árak ellenében szeretnénk sokat és finomat enni, a Julian Éttermet nem hagyhatjuk ki. A svédasztaluk tele van fantasztikus ételekkel, amik csak arra várunk, hogy megkóstoljuk őket. Egy finom és bőséges ebédre vagy vacsorára kitűnő választás az étterem. A Julian-ban a hangulat is egyedi, gyakran élőzenével kedveskednek a vendégeknek, hogy igazán jól szórakozhassanak.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Szendrei.Julianetterem
Cím: Kaszáló utca 47 

Fotó: Julian Étterem Facebook oldala

Lalibela Étterem

A magyar-etióp étterem számos finomsággal és újdonsággal készül folyamatosan a vendégeinek. Korlátlan fogyasztással kedveznek azoknak, akik nem csak szeretnek, de imádnak enni és szeretik a finom ízeket. Az étteremben biztos, hogy nem fogjuk tudni abbahagyni az evést, de nem is kell, bármennyit fogyaszthatunk.

Weboldal: https://www.facebook.com/lalibelaettermek/
Cím: Jókai utca 40

Fotó: Lalibela Étterem Facebook oldala

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Pita szendvicsek és laffa wrapek, ha csak gyorsan harapnál valamit. Hagyományos ízek, modern kivitelzéssel. Levesek, saláták, speciális desszertek és egyéb kézzel készített, szívből jövő finomságok. Ez a Hummusbar.

A sárvári Neo Étterem és Kávézó minden tekintetben az, aminek az elnevézese ígéri: Újdonság. Az étterem egy helyreállított, régi épületben található, különleges menüsorában a magyar és a nemzetközi konyha fogásai váltakoznak, az étlapok pedig háromhavonta frissülnek.