Margitszigeti Zenélő Szökőkút

Újra muzsikál a Margitsziget zenélő szökőkútja, a zenei blokkokat ráadásul mesés fényjáték és vízfüggönyre vetülő filmek színesítik.

A budapesti Margitszigeti Zenélő Szökőkút 1962-óta a sziget egyik legszebb és legérdekesebb látnivalója. Az elmúlt évhez hasonlóan, 10:00-tól 22:00-ig gyerekeknek és felnőtteknek is készülnek zenei blokkokkal. Ha budapesten jársz, ez az, amit nem érdemes kihagyni!

Óránként váltják egymást a zenei blokkok, 11 és 16 órától a gyerekeknek kedveznek, ahol többek között a népszerű Disney-mesék dallamai és magyar meseklasszikusok jól ismert muzsikáit hallhatjuk.

19 órától tematikus zenei blokk tiszteleg Budapest előtt, valamint a 20 órai blokkban hallhatjuk a híres Vivaldi: Négy évszak – Tavasz-t is.

21 órától két film, a Nagy Magyarok és a Budapest tánclépésben című alkotások képkockáit láthatjuk a vízfüggönyön, miközben felcsendül a “Time to Say Goodbye”.

A részletes, egész napos zenei program ide kattintva olvasható.

Galéria:

Fotó: Balázs Zsolt

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Bakony lábánál, Várpalota és Veszprém között bújik meg egy kedves kis falu, Öskü, melynek egyik sziklás dombját koronázza és teszi igazán különlegessé hangulatos, kerek alakú templom.

Monumentális, vakítóan fehér buddhista emlék a zalai dombok között, a Keszthely környéki kirándulások kihagyhatatlan célpontja.