Margitszigeti Zenélő Szökőkút

Újra muzsikál a Margitsziget zenélő szökőkútja, a zenei blokkokat ráadásul mesés fényjáték és vízfüggönyre vetülő filmek színesítik.

A budapesti Margitszigeti Zenélő Szökőkút 1962-óta a sziget egyik legszebb és legérdekesebb látnivalója. Az elmúlt évhez hasonlóan, 10:00-tól 22:00-ig gyerekeknek és felnőtteknek is készülnek zenei blokkokkal. Ha budapesten jársz, ez az, amit nem érdemes kihagyni!

Óránként váltják egymást a zenei blokkok, 11 és 16 órától a gyerekeknek kedveznek, ahol többek között a népszerű Disney-mesék dallamai és magyar meseklasszikusok jól ismert muzsikáit hallhatjuk.

19 órától tematikus zenei blokk tiszteleg Budapest előtt, valamint a 20 órai blokkban hallhatjuk a híres Vivaldi: Négy évszak – Tavasz-t is.

21 órától két film, a Nagy Magyarok és a Budapest tánclépésben című alkotások képkockáit láthatjuk a vízfüggönyön, miközben felcsendül a “Time to Say Goodbye”.

A részletes, egész napos zenei program ide kattintva olvasható.

Galéria:

Fotó: Balázs Zsolt

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

A Bakony lábánál, Várpalota és Veszprém között bújik meg egy kedves kis falu, Öskü, melynek egyik sziklás dombját koronázza és teszi igazán különlegessé hangulatos, kerek alakú templom.

A Hévíz Tófürdő 4,5 hektáros kiterjedésével Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tava, amelyet a mélyből feltörő hévízi forrásbarlang 38°C-os vize táplál.