Noszvaj Huset – Skandináv hangulat a Bükkalján

A Noszvaj Huset a világos, harmonikus színek és letisztult formák különleges vendégháza. A családbarát szállás a vidéki Svédország hangulatát hozza el a Bükkalja festői településére, Noszvajra.

Mindannyiunkban él egy kép a sötét, skandináv éjszakában meleg fényekkel hívogató nagybetűs Otthonról: Faburkolat, meleg gyapjútakaró és a kandallóban természetesen ropog a tűz. Nos, nem kell messze északra utaznunk, hogy mindezt megtapasztaljuk. A Noszvaj Huset közelebb hozza a vidéki Svédországot. Ott találjuk a Heves megyei Noszvajon, az erdős és nyugalmat árasztó Bükkalján.

Noszvaj Huset

Fotó: A Vendégház honlapja

Noszvajról már korábban is írtunk, itt és  itt. A Noszvaj Huset esetében sem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy elhelyezkedése már önmagában is ideális. A falu Heves megye keleti szélén fekszik, közel Egerhez, a Bükk déli lejtőin. A természet közelsége és a tiszta levegő tovább erősíti a nyugalom és az otthonosság érzését.

A Noszvaj Huset a község Síkfőkút nevű részén fekszik, a túraútvonalak közvetlen közelében. Ha a kültéri pihenősarokkal ellátott, meghitt kis kertből belépünk az apartman ajtaján, máris érezhetjük a vendégház különleges hangulatát.

Noszvaj Huset

Fotó: A Vendégház honlapja

A Huset (a svéd nyelvből kölcsönzött kifejezés házat jelent) 2 hálószobával rendelkezik, kisgyerekes családoknak és kiránduló baráti társaságoknak is ideális választás.

Noszvaj Huset

Fotó: A Vendégház honlapja

A vendégház konyhája mindennel felszerelt, nem hiányzik belőle a mikrohullámú sütő sem. A Noszvaj Huset két fürdőszobával rendelkezik, melyekben zuhanyfülke, illetve kád is megtalálható. A terasz és a grillező pedig újabb hangulatos programokat kínál.

Noszvaj Huset

Fotó: A Vendégház honlapja

Aki pedig elhagyná a házikót – valljuk be, ez nehéz lesz – hogy, a környéket is felfedezze, kedvére válogathat a lehetőségek között.  Eger közelsége miatt választhatja a minaret vagy a vár meglátogatását, esetleg megízlelheti a Szépasszony-völgy híres borait. Bogács (az egyik szomszédos falu) termálfürdője is csak egy ugrás, egy kimerítő túra után rendkívül jól eshet a meleg víz közelsége. Kirándulásra pedig bőven adódik mód. A Kánya-patak vadregényes völgye vagy a csodás panorámát nyújtó Kövesdi-kilátó a vendégházból indulva könnyen elérhető.

További információkért keressétek fel a Noszvaj Huset honlapját: https://noszvaj-huset.business.site/

Galéria:

Fotók: A Noszvaj Huset honlapja

Megosztom Facebookon

Ez is érdekelhet:

Kövess minket!

Hasonló tartalmak

Az Aislamiento luxus faháza az izoláció, a természetközeli elvonulás tökéletes helyszíne. Akár egyedül, akár párban érkeznek, a vendégeket madárcsicsergés és gyönyörű panoráma fogadja.

A Káli-medencében, pontosabban a csodás Köveskálon összesen 1 hektáros területen elhelyezkedő Káli Art Inn felejthetetlen pihenést kínál vendégeinek. Egyik legjobb választás, ha ki szeretnétek kapcsolódni és magatok mögött hagyni a rohanó világot.